Setatsiyun Ijo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
7 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Desa → Désa, kabupaten → kabupatèn (2), Kabupaten → Kabupatèn, kode → kodhe
(→‎top: éjaan, replaced: Kecamatan → Kacamatan, kecamatan → kacamatan, Kebumen → Kebumèn, kalian → kaliyan, dibangun → diyasa, desa → désa)
(éjaan, replaced: Desa → Désa, kabupaten → kabupatèn (2), Kabupaten → Kabupatèn, kode → kodhe)
|name=Ijo
|prov=Jawa Tengah
|kabupatenkabupatèn=Kebumèn
|kacamatan kabupatenkabupatèn=Rowokele
|désa=
|kodekodhe=IJ
|tinggi=+55 m. dpl.
|line=
|operator=[[Daerah Operasi V Purwokerto]]
}}
'''Stasiun Ijo''' Inggih punika [[stasiun sepur]] ingkang dumunung wonten ing DesaDésa Bumiagung, Kacamatan Rowokele, KabupatenKabupatèn Kebumèn, Jawa Tengah. Fungsi stasiun punika kange persilangan sepur kaliyan ugi kanggé kontrol trowongan ijo ingkang wonten ing timur stasiun. stasiun punika diyasa taun 1880, mlebet 10 stasiun ingkang tuwa ing Indonesia.
 
==Réferènsi==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
 
[[Kategori:Stasiun sepur]]
352.737

besutan

Menu navigasi