1755: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Prastawa: éjaan, replaced: - → -, - → -
(éjaan, replaced: Februari → Fèbruari)
(→‎Prastawa: éjaan, replaced: - → -, - → -)
 
== Prastawa ==
* [[13 Fèbruari]] - [[Babad Giyanti|Prajanjéyan Giyanti]] sing malih nagara Mataram dadi [[Kasunanan Surakarta]] lan [[Kasultanan Ngayogyakarta]].
 
== Lair ==
348.872

besutan

Menu navigasi