Menyang kontèn

14 Juli: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2))
 
'''14 [[Juli]]''' punika dinten ingkang kaping 195 utawi 196 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1789]] - Baluwarti ''[[Bastille]]'' ing [[Paris]], [[Prancis]] dipunserbu. Punika tandha wiwitipun [[Revolusi Prancis|Révolusi Prancis]]
* '''[[1958]]''' – Revolusi Irak: [[Faisal II saking Irak|Raja Faisal II]] dipunpeksa mandhap déning nasionalis Arab; [[Abdul Karim Kassem]] dados pamimpin énggal [[Irak]].
 
352.737

besutan