Menyang kontèn

4 Juni: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2))
'''4 [[Juni]]''' punika dinten ingkang kaping 155 utawi 156 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
{{gambarberita|Tokugawa_Ieyasu2.JPG|[[Tokugawa Ieyasu|Tokugawa]]}}
* '''[[1615]]''' - Pasukan pimpinan ''[[shogun]]'' [[Tokugawa Ieyasu]] ngrebat [[Pura Osaka]] ing [[Jepang]].
* '''[[1859]]''' - [[Perang Kamardikan]] [[Italia]]: wonten ing [[Pertempuran Magenta]], wadya [[Prancis]], dipunpimpin [[Louis Napoleon]], naklukaken wadya [[Austria]].
* '''[[1920]]''' - [[Hongaria]] kicalan 71% teritori lan 63% populasi nalika [[Traktat Trianon]] dipuntapakastani ing [[Paris]].
* '''[[1956]]''' - Mesir nyatakaken boten badhé nerasaken konsesi [[Terusan Suez]] sasampunipun mungkasi ing taun [[1968]].
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan