Basa Jawa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
120 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(→‎Dhialèk-dhialèk basa Jawa: éjaan, replaced: Saliyané iku → Kajaba iku (2))
Tenger: Besutan sumber
 
== Pamérangan unggah-ungguh basa Jawa ==
[[File:Javanese register Krama & Ngoko.jpg|400x400px|thumb|Bedané unggah-ungguh Ngoko lan Krama ing basa Jawa|center]]
Basa Jawa iku bisa dipérang miturut unggah-ungguhé utawa uga diarani ''register''. Manut undha usuk utawa unggah-ungguhé iku dadi
* Basa Ngoko
18.000

besutan

Menu navigasi