Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi
(→‎Pranala njaba: busak "bali menyang")
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
*[[Ngenthakreja, Lendah, Kulonpraga|Ngenthakreja]]
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.kulonprogo.go.id/main.php Situs resmi Kabupatèn Kulonpraga]
 
352.737

besutan

Menu navigasi