Menyang kontèn

Pantai, Kapuas Kulon, Kapuas: Béda antara owahan

éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, - → - (3)
(→‎top: éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi, Kecamatan → Kacamatan, padunung → sing ndunungi)
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, - → - (3))
 
| jeneng dati2 = Kapuas
| kacamatan = Kapuas Kulon
| jembar = -
| padunung = -
| angka pos =
| kapadhetan = -
}}
'''Pasisir''' iku [[désa]] ing [[Kacamatan]] [[Kapuas Kulon, Kapuas|Kapuas Kulon]], [[Kabupatèn Kapuas]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Pranala njaba ==
*[http://www.kapuaskab.go.id/ Pemkab Kapuas]
 
352.737

besutan