Naraguna:JV06Nofi Andari: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
240 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+ kat 500 Euro)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
 
Nderek nepangaken namanami kula Nofi Andari. sakingKula kelasremen G-2010nyerat. PendidikanNyerat Bahasapunapa Daerahkemawon (Jawa),ingkang Fakultasdados Bahasaraosing danmanah Seni,kula. [[UniversitasAwit Negerisaking Yogyakartamenika kula purun nderek kompetisi ingkang dipunwontenaken dening [[Wikipedia]].
 
Kula menika mahasiswi saking Yogyakarta mliginipun saking Kabupaten Gunungkidul [[http://jv.wikipedia.org/wiki/Gunungkidul]].
Kula remen nyerat. Nyerat punapa kemawon ingkang dados raosing manah kula. Awit saking menika kula purun nderek kompetisi ingkang dipunwontenaken dening [[Wikipedia]].
 
Kula sampun gladhen nyerat kanthi nyerat wonten ing blog. Ananging dereng kathah saha taksih kathah ingkang perlu dipunsinau malih. Mugi-mugi kula saged paring peranan ingkang sae wonten kompetisi menika.
2.549

besutan

Menu navigasi