Onkologi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: : → :
(éjaan, replaced: bagéan → pérangan, proses → prosès, kedhokteran → kadhokteran)
(→‎top: éjaan, replaced: : → :)
Onkologis bisa dipérang miturut jinis perawatan sing disadiakaké.
* [[Onkologi radhiasi]]: orang sing mligi ngenani perawatan kanker nganggo [[radhiasi ionisasi|radhiasi]], sawijining prosès sing disebut [[radhioterapi]].
* [[Bedhah Onkologi]] iku sing ahli sajeroning pambuangan [[tumor]], sing ana ing pérangan :
 
# Bedhah
352.737

besutan

Menu navigasi