Fungi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: - → -, - → -
(→‎Tangkar-tumangkar: éjaan, replaced: : → :)
(→‎top: éjaan, replaced: - → -, - → -)
| color = lightblue
| name = Fungi
| fossil_range = Awal [[Devonian]] - Saiki (nanging [[#Sajarah evolusi|pirsani teks]])
| image = Fungi_collage.jpg
| image_width = 280px
352.737

besutan

Menu navigasi