Menyang kontèn

Widyawati: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: - → - (2), - → - (2)
(→‎top: éjaan, replaced: anduweni → duwé (2), nilai → aji)
(→‎top: éjaan, replaced: - → - (2), - → - (2))
| deathdate =
| deathplace =
| yearsactive = [[1967]] - saiki
| occupation = [[aktris]]
| spouse = [[Sophan Sophiaan]]
[[Sophan Sophiaan]] lan Widyawati kondhang ning masarakat liwat perané dadi Romi lan Yuli ing filem ''PENGANTIN REMAJA'' (1971).<ref name="Widyawati 1"/>
Widyawati kang main filem wiwit umur welasan taun iki, nganti saiki wis mbintangi punjul 40 judhul [[filem]], iku mau durung termasuk sinétron, kaya ''ABAD 21''.<ref name="Widyawati 1"/> Film ''ARINI'' (1987) ndadèkaké Widyawati dadi Aktris paling apik ning ajang FFI 1987.<ref name="Widyawati 1"/>
Ing taun [[2008]], pasangan Sophan Sophiaan - Widyawati main filem bareng ing ''LOVE'', sawijining filem kang ngangkat tema cinta saka warna-warna ing karakter karo beragam latar belakang.<ref name="Widyawati 1"/>
 
Saliyané main filem, Widyawati uga tau ngrilis album pirang-pirang, kaya ''POTRET KEKASIH'' lan ''KUNANG-KUNANG''.<ref name="Widyawati 1"/>
352.737

besutan