Paus Urbanus I: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
37 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: . → ., greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q125631 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
[['''Paus Urbanus I]]''' punika, ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[222]]-[[230]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun ...
 
 
{{Paus|
Pendahulu= [[Paus Kallixtus I]]|
Penerus= [[Paus Pontianus]]}}
 
[[Kategori:Paus]]
 
 
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
352.737

besutan

Menu navigasi