Paus Gregorius IV: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q167052 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
 
[['''Paus Gregorius IV]]''' punika, ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[827]]-[[844]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun
 
 
{{Paus|
Penerus=[[Paus Sergius II]]}}
 
[[categoryKategori:Paus]]
{{Paus-stub}}
 
 
[[category:Paus]]
{{Paus-stub}}
348.872

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané