Paus Honorius II: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
74 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q173071 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
 
[['''Paus Honorius II]]''' punika, ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1124]]-[[1130]]).
 
[[Kategori:Paus]]
Panjenenganipun asma aslinipun
 
 
{{Paus|
Pendahulu=[[]]|
Penerus=[[]]}}
 
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
352.737

besutan

Menu navigasi