Vlad Ţepeş: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Gladri: éjaan, replaced: : → : (2)
(éjaan, replaced: kasebut → mau, menehi → mènèhi, pemuda → nom-noman)
(→‎Gladri: éjaan, replaced: : → : (2))
Gambar:Broimp.gif|Représentation tirée des chroniques de Brodoc montrant Vlad Țepeș dînant devant des exécutions par empalement.
Gambar:Jezus pred Pilatom.jpg|Vlad ing Impaler minangka [[Pontius Pilatus]] kang mènèhi kritik Gusti Yesus Kristus. [[National Gallery of Slovenia|National Gallery]], [[Ljubljana]], 1463. {{ Citation needed | date = September 2011 }}
Gambar:Die geschicht dracole waide - 10.png|A teknik cukil kayu ingkang nggambaraken Vlad Tepes diterbitake ing Nürnberg ing 1488 ing kaca judhul pamphlet '' [[: wikipedia : de : Die geschicht dracole Sabeh|Die geschicht dracole Sabeh]] ''.
</gallery></center>
 
352.737

besutan

Menu navigasi