Taksonomi (biologi): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kedadéyan → kadadéan
(→‎Taksonomi sajeroning biologi: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3), Jroning → Sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: kedadéyan → kadadéan)
'''Taksonomi''', saka tembung (Basa Yunani: ''tassein'' sing maknané ''kanggo nglasifikasi'' lan ''nomos'' sing maknané ''aturan''. Taksonomi bisa diarani klasifikasi mawa hirarki, utawa prinsip sing ndhasari klasifikasi. Mèh kabèh—barang obah, barang meneng, panggonan, lan kedadéyan—bisakadadéan—bisa diklasifikasèkaké miturut sawetara skéma taksonomi.
 
== Taksonomi sajeroning biologi ==
352.737

besutan

Menu navigasi