Menyang kontèn

Paus Linus: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: . → ., greja → gréja, jabatan → kalungguhan
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., greja → gréja, jabatan → kalungguhan)
}}
 
'''Paus Linus''' punika ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[67]]-[[76]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun ...
 
{{Paus|
352.737

besutan