Ngulama: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
pasang aksara
(saka id)
 
(pasang aksara)
{{islam}}
'''UlamaNgulama''' utawa '''ulama''' kuwi pemuka agama utawa pamimpin agama sing tugasé ngayomi, nuntun lan mbimbing umat [[Islam]] jroning babagan agama lan masalah sadina-dina sing diperlakaké, saka sisi kaagamaan utawa sosial kamasarakatan.
 
== Delengen uga ==

Menu navigasi