Multazam: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: ing antara → antarané, islam → Islam
(→‎top: éjaan, replaced: meter → mèter, ruang → ruwang, Nabi Muhammad → Muhammad)
(éjaan, replaced: ing antara → antarané, islam → Islam)
[[File:Kaaba.png|thumb|right|Katrangan: 6. Multazam]]
'''Multazam''' iku sawijining ruwang sing ambané kira-kira rong [[mèter]] sing dumunung ing antaraantarané [[Hajar Aswad]] lan lawang [[Ka'bah]]. Multazam minangka papan sing ijabah kanggo [[dedonga]], bakal ditampa lan dikabulaké déning [[Allah|Allah S.W.T.]]
Cara dedonga nuladha apa sing diayahi déning [[Muhammad|Muhammad S.A.W.]] ya iku kanthi nèmpèlaké pipi, dhadha lengen lan kaloro tapak tangan ing Multazam sinambi maca donga lan panjaluk marang Allah S.W.T.
 
== Uga delengen ==
* [[Masjid Al Haram]]
* [[Ka'bah]]
* [[Hijir Ismail]]
 
== Pranala njaba ==
 
[[Kategori:Islam]]
 
 
{{islamIslam-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi