Myanmar: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Pulitik: éjaan, replaced: dipatrapaké → dicakaké
(→‎Pulitik: éjaan, replaced: kasebut → mau)
(→‎Pulitik: éjaan, replaced: dipatrapaké → dicakaké)
 
== Pulitik ==
Owah-owahan jeneng saka Burma dadi Myanmar dipatrapakédicakaké déning pamaréntahan [[junta militèr]] tanggal [[18 Juni]] [[1989]]. Junta militèr ngowahi jeneng Burma dadi Myanmar supaya ètnis non-Burma ngrasa dadi péranganing nagara iki. Sanadyan mangkono, owah-owahan iki ora diadopsi déning donya internasional sakabèhané.
 
Sawetara nagara [[Éropah]] kaya [[Inggris]] lan [[Irlandia]] sing ora ngakoni legitimasi kakuwasan junta militèr tetep nganggo jeneng "Burma" yèn ngarujuk marang nagara mau.
350.349

besutan

Menu navigasi