Rybnik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Galeri → Gladri, kilometer → kilomèter, nduwèni → duwé, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi (2), Propinsi → Provinsi (2), nomor → nomer
(Polen using AWB)
(éjaan, replaced: Galeri → Gladri, kilometer → kilomèter, nduwèni → duwé, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi (2), Propinsi → Provinsi (2), nomor → nomer)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[PropinsiProvinsi ing Polen|PropinsiProvinsi]]: || [[propinsiprovinsi Silesia|Silesia (śląskie)]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 148,36 [[kilometerkilomèter persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Padunung]]: || 141 387 jiwa (2010)
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomornomer kendaran motor: || <tt>SR</tt>
|- style="background: #ffffff;"
| Alamat<br />balé kutha: || ul. Bolesława Chrobrego 2<br />44-200 {{PAGENAME}}
|}
 
'''Rybnik''' iku kutha ing sisih kidul [[Polen]], cedhak tapel wates karo nagara Républik [[Ceko]]. Kutha iki nduwésing padunungndunungi 141 387 jiwa.
 
== Ulah raga ==
Rybnik nduwèniduwé klub bal-balan: [[ROW Rybnik]].
 
== Kutha kembar ==
|}
 
== GaleriGladri ==
<gallery>
File:Rybnik rynek373.jpg|Alun-alun
{{clr}}
 
{{propinsiprovinsi Silesia}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polen]]
352.737

besutan

Menu navigasi