Wittenberg: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, padunung → sing ndunungi
(→‎top: éjaan, replaced: Jèrman → Jerman)
(→‎top: éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, padunung → sing ndunungi)
 
| Dhuwur: || 67 m sadhuwuré [[Normalnull|NN]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 128,93 [[kilometerkilomèter persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Padunung]]: || 46.133 <small>31.12.2006</small>
|- style="background: #ffffff;"
| [[Kapadhetan padunungsing ndunungi]]: ||
|- style="background: #ffffff;"
| [[Kodhe pos]]: || 06886
352.737

besutan

Menu navigasi