14 Sèptèmber: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
''' 14 [[September]] ''' punika, dinten ingkang kaping 257 utawi 258 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
348.872

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané