17 Juli: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: ka- → angka)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 17 [[Juli]] ''' punika, dinten ingkang kaping 198 utawi 199 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan

Menu navigasi