Menyang kontèn

23 Mèi: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(éjaan, replaced: Mei → Mèi (4), kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Hindhia-Walanda → Indhiya Nèderlan, Amerika → Amérika, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 23 [[Mèi]] ''' punika, dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan