24 Maret: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(éjaan, replaced: panyakit → lelara, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), bakteri → baktèri, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 24 [[Maret]] ''' punika, dinten ingkang kaping 83 utawi 84 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan

Menu navigasi