Taun wuntu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
199 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: isa → bisa)
'''Taun Kabisat''' utawa '''taun wuntu''' ya iku taun kang umure ditambah sedina tinimbang taun liyane (''taun wastu''). Ing petungan [[taun Syamsiah]] singtaun wuntu cacah dinané 366 [[dina]], dene ing [[taun jawa]] lan [[hijriyah]] cacahe dina ing taun wuntu ana 355 dina.
 
Se[[taun]] syamsiah cacah dinané ora persis 365 dina, nanging 365 dina, 5 [[jam]], 48 [[menit]] lan 45,1814 [[dhetik]]. Yèn kaluwihan jam, menit lan dhetik iku ora diétung, saben patang taun cacah dinané bisa kelangan mèh sedina.
2.820

besutan

Menu navigasi