Drona: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ''']] → ]]
(→‎top: éjaan, replaced: negari → nagari (2))
(→‎top: éjaan, replaced: ''']] → ]])
[[Gambar:Drona-kl.jpg|thumb|'''Begawan Drona''' utawi '''Resi Durna''']]
Begawan '''Drona''' utawi '''Resi Durna''' utawi '''Bambang Kumbayana''' inggih punika salah satunggalipun paraga wayang (tokoh wayang) saking wiracarita [[Mahabarata]]. Durna punika putranipun [[Resi Baratmadya]] saking Hargajembangan kaliyan [[Dewi Kumbini]]. Durna asalipun saking [[Atasangin]]. Kacariyosaken bilih Durna punika dipuntudung minggat saking Atasangin amargi boten kersa dipunjodhoaeken kaliyan ramanipun. Durna punika dados ara-araipun Sata [[Kurawa]] lan [[Pandhawa]]. Panjenenganipun punika priyantun ingkang ahli seni paperangan.
 
352.737

besutan

Menu navigasi