Parasurama: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
36 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(éjaan, replaced: kasebut → mau (4))
{{gabungmenyang|Resi Ramabhargawa}}
{{rapèkaké}}
[[Gambar:Parasurama.jpg|thumb|Parasurama Awatara]]
63.840

besutan

Menu navigasi