Gas bumi: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Cadangan gas donya: éjaan, replaced: kasebut → mau
(→‎Cadangan gas donya: éjaan, replaced: satuan → ékan (2))
(→‎Cadangan gas donya: éjaan, replaced: kasebut → mau)
# Kanada =57
# Kuwait =56
Total cadangan 20 nagara ing dhuwur yakuwi 5,510 triliun kaki persegi lan total cadangan nagara-nagara sajabané 20 nagara kasebutmau yakuwi 602 triliun kaki persegi.
[[Gambar:Produksi gas alam dunia.png|thumb|250px|Produksi gas alam donya, werna coklat produksi gedhé dhéwé, banjur werna abang]]
 
348.872

besutan

Menu navigasi