Polifenol: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Mupangat: éjaan, replaced: kasebut → mau
(→‎Mupangat: éjaan, replaced: penyakit → lelara, ningkataké → ngundhakaké)
(→‎Mupangat: éjaan, replaced: kasebut → mau)
== Mupangat ==
 
Sawatara polifenol nduwé mupangat wigati banget, kaya ta [[flavon]], [[flavonoid]], lan [[isoflavon]] kang dimagertèni duwé sipat [[antioksidan]].<ref name="internet1"/> Antioksidan iki dipracaya nduwé khasiat ngundhakaké kemampuan [[anti-inflamasi]] lan kanggo kekebalan awak.<ref name="internet1"/> Kandhutan [[antioksidan]] ing polifenol bisa netralaké radhikal bébas kang nduwé èfèk ngrusak sèl-sèl lan jaringan awak lan uga bisa ngalang-ngalangi prosès dadi tuwa amarga radhikal bébas kasebutmau.<ref name="internet1"/> Polifenol uga nguwataké sistem kekebalan awak kanggo njaga kasarasan lan nyegah tuwuhé [[lelara]].<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan

Menu navigasi