Fungi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau
(éjaan, replaced: seksual → sèksual (2), sacara → kanthi (2))
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
:[[Basidiomycota]]
}}
''Istilah '''Fungi''' ora padha karo [[jamur]]. Mangga pirsani artikel kasebutmau kanggo informasi sabanjuré''.
 
'''Fungi''' iku jeneng [[karajan (biologi)|regnum]] saka saklompok gedhé [[organisme|makluk urip]] [[eukariota|eukariotik]] [[heterotrof]] sing ngejur panganané sanjabaning badan banjur nyerep [[molekul]] nutrisi mlebu [[sel (biologi)|sel-sel]]é.
352.737

besutan

Menu navigasi