Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
~gambar
c (bot Mengubah: it:Sonia Gandhi)
c (~gambar)
|+<big><big>'''Sonia Gandhi'''</big></big>
|-
| style="background:#f9f9f9;" align=center colspan=2 | [[Gambar:SoniaGandhiGandhisonia05052007.jpg|center|200px]]
|-
| '''Papan dunungipun:'''
8.252

besutan

Menu navigasi