Quentin Tarantino: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
8 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dibintangi déning → dibintangi
(→‎top: éjaan, replaced: mulai → wiwit)
(→‎top: éjaan, replaced: dibintangi déning → dibintangi)
tau anduwèni gayutan kusus karo [[aktor]] lan [[sutradara]] Quentino Tarantino.<ref name="tarantino"/>
 
Ning taun [[2009]], Tarantino wiwit anggawe [[filem]] kang judhulé INGLOURIOUS BASTERDS kang dibintangi déning [[Brad Pitt]].<ref name="tarantino"/>
Film INGLOURIOUS BASTERDS iki olih nominasi ning ajang Golden Globes babagan kategori
Best Director lan ning ajang Grammy fiim kasebut dinominasikaké dadi Best Compilation Soundtrack Album for a Motion Picture,
351.333

besutan

Menu navigasi