Menyang kontèn

Pupil: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nyebabaken → njalari
(éjaan, replaced: mekaten → makaten)
(→‎top: éjaan, replaced: nyebabaken → njalari)
'''Pupil''' inggih punika salah satunggaling perangan netra. Pupil punika bunderan utawi bolongan ingkang wonten ing tengah-tengahipun iris. Pupil punika ingkang nyebabakennjalari cahya mlebet wonten ing retina. Warnanipun pupil [[ireng|cemeng]]. Cemeng inggih punika warna ingkang gampil ngresep cahya. Pramila makaten, pupil minangka perangan [[mripat|netra]] ingkang gampil ngresep cahya.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan