Sepur Gaya Baru Malam Selatan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
tanpa ringkesan besutan
| rel = Ril berat
| kelas = Ékonomi AC Plus PSO
| difabel = oraOra
| tempatduduk = 106 lungguhan sing disusun 3-2 adhep-adhepan (ékonomi AC plus)
| tempattidur =
| restorasi = Ana
| jendela = Kaca panorama dupleks, kanthi ''blinds'', lapisan laminasi isolator panas.
| hiburan = oraOra
| bagasi = Ana
| lainlain = pakiwan, piranti kanggo matèni geni, AC, rim darurat.
* 1 Lokomotif CC 201 utawa CC 204
* 4 Ékonomi Sepur AC Plus PSO utawa Ékonomi AC PSO (K3 JAKK)
* 1 Sepur FeedGunakaké Generasi daya (KMP3 JAKK)
* 4 Ékonomi Sepur AC Plus PSO utawa Ékonomi AC PSO (K3 JAKK)
* 1 Sepur Panyimpenan Kargo (B JAKG) utawa Panyimpenan Bingkisan (B JAKK/JAKG)

Menu navigasi