Sepur Gaya Baru Malam Selatan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
236 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Sepur Gaya Baru Malam Selatan''' utawa umum disingkat '''GBM''' utawa '''GBMS'''−kanggo mbedakake— kanggo mbedakaké karo [[Sepur Kertajaya|Gaya Baru Malam Utara]]  —sepur— sepur kelas ékonomi Plus PSO karo gayutan saka [[Stasiun Pasar Senèn|StasiunSetatsiyun Pasar SenenSenèn]] - Surabaya StasiunSetatsiyun Gubeng. Sepur iki mung sepur Ékonomi auto Jakarta - Surabaya kang liwat jalur kidul. JarakeJarak tempuhtempuhé kira-kira 825 km ngliwati jalur sepur madhepkanthi sesawangan kang éndah ing [[Kabupatèn Banyumas|Bumi Banyumas]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta|Yogyakarta]], [[Kutha Madiun|Madiun Kutha]]
 
SakmaklonanYèn mlaku, sepur iku ditarik nggunakake [[Lokomontip|lokomotif]] CC 201 utawa [[GE U20C|CC 203]] + 4 Sepur Ékonomi AC Plus PSO (K3 2007/2009 JAKK) + 1 Sepur GunakakeGunakaké Generasi daya (KMP3 2007/2009 JAKK) + 4 Sepur Ékonomi  AC Plus PSO (K3 2007/2009 JAKK) + 1 Sepur Panyimpenan Bingkisan utawa Kargo (B 2007/2008/2009/2014 JAKK & JAKG)
 
== StasiunSetatsiyun disingghikang disinggahi ==
Sepur 174 (Pasar SenenSenèn-Gubeng Surabaya) mandegakemandheg sawetara ing stasiunsetatsiyun, saka [[Stasiun Pasar Senèn|Setatsiyun Pasar Senen StasiunSenèn]] , StasiunSetatsiyun Pegaden Baru, StasiunSetatsiyun Haurgeulis, StasiunSetatsiyun Jatibarang, Setatsiyun Cirebon Stasiun Prujakan, Setatsiyun Pembangunan Stasiun, StasiunSetatsiyun Ketanggungan, StasiunSetatsiyun Bumiayu, Purwokerto StasiunSetatsiyun, StasiunSetatsiyun Gombong, [[Stasiun Kutaarja|StasiunSetatsiyun Kutoarjo]], StasiunSetatsiyun Wates, [[Stasiun Lempuyangan|Setatsiyun Lempuyangan]], StasiunSetatsiyun Klaten, Setatsiyun Purwosari Stasiun, StasiunSetatsiyun Sragen, StasiunSetatsiyun Walikukun, StasiunSetatsiyun Kedunggalar, StasiunSetatsiyun Paron, StasiunSetatsiyun Geneng, Madison StasiunSetatsiyun, Stasiun,Setatsiyun Baron, StasiunSetatsiyun Jombang, StasiunSetatsiyun Mojokerto, StasiunSetatsiyun Wonokromo, Setatsiyun Surabaya Stasiun Gubeng.
 
Déné Sepur 173 (Gubeng Surabaya Gubeng-Pasar SenenSenèn) mungkasimandheg sawetara ing stasiun GubengSetatsiyun Surabaya StasiunGubeng, StasiunSetatsiyun Wonokromo, StasiunSetatsiyun Mojokerto, StasiunSetatsiyun Jombang, Setatsiyun Madiun Stasiun, StasiunSetatsiyun Sragen, Purwosari StasiunSetatsiyun, StasiunSetatsiyun Klaten, [[Stasiun  Lempuyangan|Setatsiyun  Lempuyangan]] , StasiunSetatsiyun Wates, [[Stasiun Kutaarja|StasiunSetatsiyun Kutoarjo]], StasiunSetatsiyun Gombong, Purwokerto StasiunSetatsiyun, StasiunSetatsiyun Bumiayu, StasiunSetatsiyun Ketanggungan, StasiunSetatsiyun Ciledug, Setatsiyun Cirebon stasiun Prujakan, StasiunSetatsiyun Jatibarang, StasiunSetatsiyun Pegaden Anyar, StasiunSetatsiyun Bekasi, [[Stasiun Jatinegara|Setatsiyun Jatinegara Stasiun]], [[Stasiun Pasar Senèn|StasiunSetatsiyun Pasar SenenSenèn]].
 
== Data tehnis ==
{| class="wikitable" style="margin-bottom: 10px;"
!Relasi parjalanan
! Hubungan
| [[Stasiun Pasar Senèn|Pasar SenenSenèn]]-Gubeng Surabaya, ppmangkat-mulih.
|-
! Seri
|}
{| class="wikitable" style="margin-bottom: 10px;"
! Setatsiyun
! Stasiun
! Teka
! Kedatangan
! Mangkat
! Keberangkatan
|-
! colspan="3" |'''KA 173 Gayabaru (Surabaya Gubeng-Pasar SenenSenèn)'''
|-
| Surabaya Gubeng
| 01.45
|-
| [[Stasiun Pasar Senèn|Pasar SenenSenèn]]
| 01.55
| -
|-
! colspan="3" |'''KA 174 Gayabaru (Pasar SenenSenèn-Surabaya Gubeng)'''
|-
| [[Stasiun Pasar Senèn|Pasar SenenSenèn]]
| -
| 10.15

Menu navigasi