Zhao Ziyang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Sedonipun Zhao: éjaan, replaced: Kapatèn → Pati
(éjaan, replaced: Komunis → Kuminis (4))
(→‎Sedonipun Zhao: éjaan, replaced: Kapatèn → Pati)
{{DEFAULTSORT:Ziyang, Zhao}}
[[Kategori:Lair 1919]]
[[Kategori:KapatènPati 2005]]
[[Kategori:Marga Zhao]]
[[Kategori:Perdana Menteri Republik Rakyat Tiongkok]]
352.737

besutan

Menu navigasi