Marie Antoinette: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
8 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Kapatèn → Pati, Kalairan → Lair
(→‎top: éjaan, replaced: kerajaan → karajan, Mei → Mèi)
(→‎top: éjaan, replaced: Kapatèn → Pati, Kalairan → Lair)
Dhèwèké iku anak saka Kaisar [[Kekaisaran Romawi Suci]], [[Francis I]] lan garwané, Ratu [[Maria Theresa]] saka [[Austria]] lan sawisé iku dhèwèké nikah karo [[Louis XVI]] nalika umur 14 taun. Amarga posisiné dadi garwané Louis XVI lan ibu saka [[Louis XVII]] mula dhèwèké ninggal amarga piso [[guillotine]] nalika masa [[Revolusi Perancis]] ning taun [[1793]] lan dimakamaké karo bojoné ning makam karajan ning [[Saint Denis Basilica]], [[Paris]]. Ora namung iku, dhèwèké lair dadi [[Yang Mulia]] Putri Bangsawan Maria Antonia saka Austria.
 
[[Kategori:KalairanLair 1755]]
[[Kategori:KapatènPati 1793]]
[[Kategori:Tokoh kang dihukum mati]]
 
351.333

besutan

Menu navigasi