Menyang kontèn

Powiat Gryfino: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2), padunung → sing ndunungi
(→‎top: éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné)
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2), padunung → sing ndunungi)
 
}}
 
'''Powiat Gryfino''' iku ''[[powiat]]'' (kaya déné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polen]]. Kutha krajané ya iku [[Gryfino]]. Powiat iki papané ana ing [[propinsiprovinsi Pomerania Kulon]] lan nduwésing padunungndunungi 82.727 jiwa.
 
{{ Pomerania Kulon }}
 
[[Kategori:Powiat ing propinsiprovinsi Pomerania Kulon]]
352.737

besutan