Castelvetere in Val Fortore: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Desember → Dhésèmber, Demografi → Dhémografi
c (Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali)
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Desember → Dhésèmber, Demografi → Dhémografi)
mapx = 41.4500 |
}}
'''Castelvetere in Val Fortore''' iku sawijining ''[[comune]]'' (''municipality'') ing [[Provinsi Benevento]] ing region [[Campania]], [[Italia]], dumunung watara 90&nbsp;km lor-wétané kutha [[Napoli]] lan watara 35&nbsp;km lor-wétané kutha [[Benevento]]. Miturut data sensus tanggal [[31 DesemberDhésèmber]] [[2004]], kutha iki duwésing padunungndunungi cacahé 1,665 lan jembar wewengkon 34.5&nbsp;km².<ref>ISTAT (''Italian statistical institute'').</ref>
 
Castelvetere in Val Fortore wewatesan karo: [[Baselice]], [[Colle Sannita]], [[Riccia, Italy|Riccia]], [[San Bartolomeo in Galdo]], lan [[Tufara]].
 
== DemografiDhémografi ==
<timeline>
 
{{Campania}}
{{Italia}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Campania]]
[[Kategori:Kutha ing Itali]]
[[Kategori:Itali]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi