Wikipedia:Angkringan: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
120 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
* {{vote|yes}} [[Panganggo:Notanotheramy|Notanotheramy]] '''&middot;&middot;&middot;''' <span title="Aku mbiyèn">🐱</span> [[User:Notanotheramy|'''Amy''']] '''&middot;''' [[User talk:Notanotheramy|(Parembugan)]] 20 Sèptèmber 2017 12.22 (UTC)
* {{vote|yes}} [[Panganggo:Anggoro|ang]] ([[Parembugan Panganggo:Anggoro|rembugan]])
* {{vote|yes}} --[[Panganggo:Beeyan|Beeyan]] ([[Parembugan Panganggo:Beeyan|rembugan]]) 21 Sèptèmber 2017 10.40 (UTC)
 
== Discussion on synced reading lists ==
18.000

besutan

Menu navigasi