Wong Batak: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Adhat → Adat
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: krajaan → karajan)
(→‎top: éjaan, replaced: Adhat → Adat)
[[Gambar:Batak Toba House.jpg|thumb|250 px|Omah AdhatAdat Batak]]
 
'''Wong Batak''' utawa '''Suku Batak''' iku [[bebrayan]] ing [[Indonésia]].<ref name="internet1"/> Jeneng iki kalebu jeneng terma kolèktif kanggo ngidentifikasi bebrayan kang manggon saka [[Tapanuli]] lan [[Sumatra Wétan]], ing [[Sumatra Lor]].<ref name="internet1"/> Suku bangsa kang kagolongaké kanthi jeneng wong Batak ya iku: [[Batak Toba]], [[Batak Karo]], [[Batak Pakpak]], [[Batak Simalungun]], [[Batak Angkola]], lan [[Batak Mandailing]].<ref name="internet1"/>
348.872

besutan

Menu navigasi