Pandhidhikan: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
5 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pengetahuan → kawruh
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu)
(→‎top: éjaan, replaced: pengetahuan → kawruh)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Pandhidhikan''' ya iku prosès kanggo peserta didik metu saka kahanan kang durung swatantra, durung diwasa, dèrèng mardika tumuju kahanan kang luwih swatantra, luwih diwasa, tanggung jawab lan berbudaya. Prosès pandhidhikan ya iku pengajaran keahlian mirunggan, pemberian lan penambahan pengetahuankawruh, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
[[Gambar:Classe maternelle2.jpg|thumb|left|200 px|Siswa [[taman kanak-kanak]] ing senthong sinau]]
348.872

besutan

Menu navigasi