Segara Florès: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Tapel wates: éjaan, replaced: wètan → wétan (4)
(éjaan, replaced: . → ., bagéan → pérangan, pérangan saka → péranganing)
(→‎Tapel wates: éjaan, replaced: wètan → wétan (4))
 
== Tapel wates ==
Paguyuban Hidrografi Internasional nyimpulake Segara Flores dadi salah sijiné segara kang dumunung ana ing wètanwétan [[Kapuloan India]]. Paguyuban Hidrografi Internasional nyimpulake tapel wates kapérang dadi:
 
Ing [[Lor]]. Pasisir Kidul Sulawesi saka titik kulon [[Lempongan Laikang]] ({{coord|5|37|S|119|30|E|display=inline}}) ing [[Tanjung Lassa]] (120 ° 28'E).
 
Ing wètanwétan. Tapel wates ing tlatah kulon segara Banda antarané Flores lan Sulawesi [garis saka titik kidul Flores ({{coord|8|04|S|122|52|E|display=inline}}) ing pulo Kalaotoa ({{coord|7|24|S|121|52|E|display=inline}}) lan ngelewati kapuloankang dumunung ing antarané titik kidul pulo selayar, ngelewati pulo iki lan nerabras ing selat tanjung Lassa Séulawesi ({{coord|5|37|S|120|28|E|display=inline}})].
 
Ing Kidul. Pasisir Lor Flores, Komodo, Banta lan lurus ing Tanjong Naru titik wètanwétan [[segara sumbawa]] ing sadawané pasisir Lor ya iku [[Tanjung Sarokaja]] ({{coord|8|22|S|117|10|E|display=inline}}).
 
Ing Kulon. Diliwati [[garis]] saka Tanjung Sarokajaing pulo Paternoster Kulon ({{coord|6|33|S|118|49|E|display=inline}}) ing wètanwétan segara pulo Postilijon ({{coord|6|33|S|118|49|E|display=inline}}) uga ing titik Kulon Lempongan Laikang, Sulawesi.
 
{{Segara Indonésia}}
352.737

besutan

Menu navigasi