Kaligesing, Purwareja: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi
(éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi)
(→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
{{col-css3-end}}
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.purworejakab.go.id/ Situs web resmi Kabupatèn Purwareja]
 
352.737

besutan

Menu navigasi