Éropa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2))
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan nagara miturut bawana]]
* [[DaftarPratélan nagara]]
 
{{Bawana}}
352.737

besutan

Menu navigasi