Citilink: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: nduwèni → duwé, parusahaan → perusahaan (2), panerbangan → penerbangan (2)
(→‎top: éjaan, replaced: Presiden → Présidhèn)
(éjaan, replaced: nduwèni → duwé, parusahaan → perusahaan (2), panerbangan → penerbangan (2))
|website = [http://www.citilink.co.id/EN/default.aspx www.citlink.co.id]
}}
'''Citilink''' (PT Citilink Indonésia) ya iku sawijining maskapé panerbanganpenerbangan kang kagolong nduwèniduwé ongkos murah lan dadi anak cabang parusahaanperusahaan Garuda Indonésia, parusahaanperusahaan kang madeg ing taun 2001.Minangka dadi Unit Bisnis Strategis (SBU)
 
== Tujuan Panerbagan ==
Kutha-kutha panerbanganpenerbangan Citilink ya iku :
* [[Surabaya]] ([[Papan Anggegana Internasional Juanda]])
* [[Jakarta]] ([[Papan Anggegana Internasional Soekarno-Hatta]])
352.737

besutan

Menu navigasi