Codex Sinaiticus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: komunis → kuminis
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saking → péranganing)
(→‎top: éjaan, replaced: komunis → kuminis)
Sajarah awal naskah punika boten dipunmangertos. [[Kolofon]] kitab [[Ezra]] lan [[Ester]] nedahaken bilih naskah punika naté wonten ing [[Caesarea Palaestina]] nalika [[abad kaping-6]] lan [[abad kaping-7]]. Para nimpuna kagungan spékulasi bilih naskah punika dipunserat ing [[Mesir]].
 
Taun [[1933]], [[British Library]] numbas naskah punika saking pamarétahan komuniskuminis [[Uni Sovyèt]] kanthi regi £100.000.
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan

Menu navigasi