Miroslav Klose: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé
c (Bot: Panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé)
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Klose''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polen]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
Miroslav Klose saiki wis nduwèniduwé garwa kanthi jeneng Silvia Klose. Dhèwèké wis nduwé putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose.
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing Piala Dunia 2010.
Akèh gelar sing wis disandhang déning pamain bal Jerman iki.
352.737

besutan

Menu navigasi